Jump to content
hot girl striptease sexy nude poledance desktop stripper

nsfwmods.com Web Support Thread


Recommended Posts

  • 1 month later...

How do I "unhide" a blog entry? Or a post for that matter? Hiding a blog or a post seems to prevent other members as well as the owner of the blog/post from accessing it, which is practically the same as deleting it unless you are moderator who can somehow access it. So, it's kind of pointless to have that functionality unless you give the user an option to bring it back.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 years later...

Is there a way to post blog entries or gallery images WITHOUT appearing on the latest "Blog Entries" and "Images" lists (i.e. the columns on the RHS of the main page)? Just wanna mind my own business without stealing the limelight from other posters.

Link to comment
Share on other sites

1 hour ago, bjornk said:

Is there a way to post blog entries or gallery images WITHOUT appearing on the latest "Blog Entries" and "Images" lists (i.e. the columns on the RHS of the main page)? Just wanna mind my own business without stealing the limelight from other posters.

There's no way to do that as far as I'm aware.

  • Thanks 1
Link to comment
Share on other sites

For some reason, I have started to get a Google translation popup on this site, probably because I'm not accessing it with an IP of an English speaking country. Is it this site's doing, perhaps a new "feature"? It's never happened to me before. Is it possible to disable it somehow, preferably without having to "touch" it and accepting a cookie or some shit?

Edited by bjornk
Link to comment
Share on other sites

  • 9 months later...
Posted (edited)

I have the tendency to PM DZ when there is an issue going on with the site, so I'm going to make it a habit to report it here.

 

Uploading an image to the gallery prompts an error. I first tried as a .png screenshot and then tried as .jpeg a few times.

 

Untitled2.jpg

 

hmmm.... Happening on LL as file attachment.

 

Alright. After running the images through paint, it reduces the size whereas doing so on Win10 does not. It games .jpeg images the same file size as .bmp. I have noticed that on LL some images will give me errors. I haven't tried on this site after reducing the image sizes.

Edited by endgameaddiction
Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Been slow to reupload content, but have had issues every time I do. Usually have to try 2 or 3 times. Today, while uploading to the boutique blog page, I began getting errors when uploading pics. No screeshot of that. So, I tried saving what I had on the page, and got this...

Capture.PNG.caad3cb02ec5df14e5a624953405ffbc.PNG

Is there some limit to how much can be on one page?

Link to comment
Share on other sites

45 minutes ago, LadySmoks said:

Been slow to reupload content, but have had issues every time I do. Usually have to try 2 or 3 times. Today, while uploading to the boutique blog page, I began getting errors when uploading pics. No screeshot of that. So, I tried saving what I had on the page, and got this...

Capture.PNG.caad3cb02ec5df14e5a624953405ffbc.PNG

Is there some limit to how much can be on one page?

Looks like it might be due to the amount of users connected to the site. I could be wrong.  I've seen this as well from time to time but it usually gets sorted (I assume) by @Doublezero in short time.  If I am correct, consider it growing pains.

Link to comment
Share on other sites

1 hour ago, ritualclarity said:

Looks like it might be due to the amount of users connected to the site. I could be wrong.  I've seen this as well from time to time but it usually gets sorted (I assume) by @Doublezero in short time.  If I am correct, consider it growing pains.

That is what it looked like to me also, but figured to ask about it. On second try, I was able to get more added to the page. )

Always good to have more people here! A pity that so many remain as "guest", and not register, or say hi.

Link to comment
Share on other sites

3 hours ago, ritualclarity said:

Looks like it might be due to the amount of users connected to the site. I could be wrong.  I've seen this as well from time to time but it usually gets sorted (I assume) by @Doublezero in short time.  If I am correct, consider it growing pains.

Pretty much sums up the issue. I can increase the total max user connections and that will solve the issue if it's simple growing pains.

  • Thanks 1
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...