Jump to content

Video playback issues on Firefox 110


bjornk

Recommended Posts

Something annoying I realized today is that I can't play 1080p or higher resolution videos on Youtube with FF 110.0 on my old laptop. They either refuse to play or keep skipping dropping massive number of frames. No problems with all the other Firefox versions (v96 or older) and Opera. Apparently the idiots at Mozilla introduced some new shit with version 104 which most likely is the culprit. I fixed it by setting the following preference to FALSE which was TRUE by default. If anyone else is having the same problem, they might want to experiment with this setting or the ones below it.

media.wmf.dxva.d3d9.amd-pre-uvd4.disabled -> FALSE (Default: TRUE)

Some person on Reddit suggests the following changes as well but they didn't work for me.

media.wmf.zero-copy-nv12-texture          -> FALSE (Default: TRUE)
gfx.direct3d11.reuse-decoder-device       -> FALSE (Default: TRUE)

Note: You need to go to about:config to change these settings and then restart your browser.

Edited by bjornk
Link to comment
Share on other sites

  • 9 months later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
Click here for more!


×
×
  • Create New...